Le Bridon
Migo werkte zich gedurende de afgelopen 20 jaar op tot een ware chef-kok. Hij deed ervaring op in tal van verschillende keukens. De laatste 12 jaar daarvan spendeerde hij in een gastronomisch restaurant in het Kortrijkse. Hij houdt van natuurlijke producten en pure smaken. Hij staat erop alles volledig zelf te bereiden.
Cedric werkt reeds 15 jaar als bedrijfconsultant en projectleider. Naast hiken heeft hij een grote passie voor koken met groentjes uit zijn eigen natuurlijke moestuin. In zijn job haalt hij vooral zijn energie uit het samenwerken met anderen.
Migo en Cedric ontmoetten elkaar tijdens de opleiding tot Restauranthouder. Het klikte meteen. Na het behalen van hun diploma's hielden ze contact. Cedric was de ideale partner om Migo's droom van een eigen zaak te helpen verwezenlijken.
In 2022 vonden ze dan éindelijk de perfect plaats: Le Bridon in Waregem.
Meer over Le Bridon
Le Bridon, ofwel de bride op z'n Westvlaams is een verwijzing naar de paardenkoers waarvoor Waregem alomgekend is. Net als de ruiter houdt Migo de teugels stevig in handen in de keuken, waar hij voor zichzelf de lat steeds hoger legt.

Chef & zaakvoerder
Migo

Zaalverantwoordelijke
Sabine

Kok
Mujir

Zaalmedewerker
Meryem
